Mariánské Lázně: Dívka po pádu z kola silně krvácela

Dne 15. října 2017 kolem 11:30 hodin přijali policisté na lince 158 oznámení o nehodě nezletilé dívky ve věku 13 let, která přepadla přes jízdní kolo v místě přechodu pro chodce v Mariánských Lázních a vážně se zranila.   

dezinfekce

Policisté pprap. Jakub Mareš a nstržm. Vojtěch Procházka z Obvodního oddělení Mariánské Lázně okamžitě vyjeli na místo. Po příjezdu viděli ležící dívku a ženu, která jí rukama stlačovala silně krvácející ránu na noze. Policisté okamžitě zajistili bezpečnost na komunikaci a začali poskytovat první pomoc. Po celou dobu komunikovali s dívkou a snažili se ji uklidňovat. Policisté tlakovým obvazem tlačili místo masivního krvácení, aby zamezili velké krevní ztrátě. Po příjezdu Zdravotnické záchranné služby na místo, policisté pokračovali v asistenci. Na místo pádu dívky z kola se dostavili i její rodiče.

Po rozhodnutí, že dívka s vážným zraněním v oblasti třísla, bude letecky transportována do Fakultní nemocnice v Plzni, provedli policisté asistenci převozu na místo přistání vrtulníku. Po celou dobu převozu policista stlačoval ránu na dívčině noze.
 
Včerejšího dne přijeli na Obvodní oddělení policie v Mariánských Lázních rodiče zraněné dívky a setkali se s policisty, kteří jim zachraňovali dceru. Rodiče zraněné dívky osobně poděkovali policistům a jejich nadřízeným za záchranu jejich dcery. Dívka prodělala v nemocnici několikahodinovou operaci a v současné době je mimo ohrožení života.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy