Loket: Řidič narazil do elektrického rozvaděče

Ve středu dne 28. 2. 2018 krátce po 11. hodině dopoledne došlo na silnici II/181 mezi Loktem a Královským Poříčím k dopravní nehodě cisterny a pevnou překážkou.

dezinfekce

Sedmapadesátiletý řidič jel s vozidlem ve směru od Lokte na Královské Poříčí a měl se zaleknout protijedoucího vozidla. Následkem toho strhl řízení vozidla vpravo, sjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde narazil do elektrického rozvaděče a následně se s vozidlem převrátil na pravý bok. Po převrácení vozidla Mercedes začala z cisterny unikat nafta. Na místo byli přivoláni hasiči a následně také pracovníci odboru životního prostředí.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidiče, který byl převezen vozidlem RLP do nemocnice v Sokolově na ošetření a následně byl propuštěn. Vliv alkoholu u něho dopravní policisté vyloučili provedenou dechovou zkouškou. Technická závada nebyla řidičem uplatněna a nebyla ani ohledáním zjištěna.

Provoz v místě dopravní nehody byl po dobu vyšetřování a dalších potřebných činností na místě řízen policejními hlídkami. Kolem 20. hodiny večerní byla komunikace opět průjezdná.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 260 tisíc korun. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

O této nehodě jsme vás již informovali, a to z pohledu hasičů, viz zde.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy