Kyselka: Obec získala 3. místo v celostátní soutěži Zelená stuha

Karlovarský kraj blahopřeje vedení obce Kyselka a všem jejím občanům k získání 3. místa v celostátní soutěži Zelená stuha České republiky 2019. Výsledky soutěže, která je součástí celorepublikového klání Vesnice roku, byly slavnostně vyhlášeny v reprezentačních prostorách Valdštejnského paláce, sídle Senátu.

dezinfekce

Kyselka ocenění dostala především za aktivity obce v oblasti péče o veřejná prostranství a při obnově historického kulturního dědictví. 

"Mám z toho velikou radost, moc moc blahopřeji panu starostovi Aleši Labíkovi, vedení obce a především všem občanům, protože je to jejich zásluha, že obec dosáhla takového výsledku. Každý, kdo v Kyselce byl, určitě viděl, jak se v obci pečuje o zeleň a čistotu, a jak se daří pokračovat v obnově bývalých lázní a dalších míst. Dík patří také místním spolkům a organizacím," řekla hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová.

Celostátním vítězem a držitelem Zelené stuhy České republiky 2019 se stala obec Dobrochov z Olomouckého kraje (okres Prostějov).

Garantem tohoto ocenění a spoluvyhlašovatelem soutěže Vesnice roku je Ministerstvo životního prostředí, organizaci akce zajišťuje Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy