Kynšperk nad Ohří: Policisté objasnili vloupání do místních provozoven

Na konci měsíce února během jednoho týdne řádil v Kynšperku nad Ohří neznámý pachatel, který má na svědomí nejméně ve čtyřech případech vloupání do místních prodejen nebo restaurace.

dezinfekce

Muž měl po otevírací době nebo během noci vniknout do provozoven a hlavně se zaměřil na pokladny, které měl prohledat a následně z nich odcizit finanční hotovost. Odcizit měl i cigarety, parfémy, různé drogistické zboží i drobné pochutiny a alkoholické nápoje. Svým pokračujícím jednáním měl způsobit celkovou škodu odcizením a poškozením majetku při vloupání kolem 80 000 Kč.

Kriminalisté ve spolupráci s policisty z Obvodního oddělení v Kynšperku nad Ohří případy vloupání objasnili a ve středu dne 27. února zadrželi 42letého muže z Chebska. Ten si následně vyslechl sdělení podezření ze spáchání pokračujícího přečinu krádež a přečinu poškození cizí věci.

Tohoto jednání se podezřelý muž dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech mimo jiné za přečin krádež odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, který již vykonal.

V pátek dne 1. března 2019 policisté muže eskortovali k soudci, který nařídil výkon trestu odnětí svobody. Od soudu byl muž převezen rovnou do věznice.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy