Kraslice: S vozidlem ohrozil dva cyklisty. Policie pátrá po svědcích

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 13. listopadu 2019 kolem čtvrté hodiny odpolední v Kraslicích na ulici Pod nemocnicí.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem tmavě hnědé barvy typu SUV nezjištěné registrační značky, jel po ulici Pod nemocnicí od ulice Dukelské a odbočil ve směru k místní družině. Zde měl následně zastavit, začít couvat a tím ohrozit dva cyklisty v mladistvém věku, kteří jeli v té době po uvedené ulici. Ke střetu cyklistů s vozidlem nedošlo, ale vlivem tohoto jednání nezjištěného řidiče došlo na mokré pozemní komunikaci k pádu jednoho z cyklistů. Nezjištěný řidič následně z místa dopravní nehody odjel zpět směrem k ulici Dukelská a poté měl pokračovat směrem k benzínové čerpací stanici směrem na Sokolov. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění jednoho z cyklistů. Dle zjištěných informací by se mělo jednat o řidiče mužského pohlaví ve věku 30 let s kratšími černými vlasy.

Policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na linku 158, nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy