Karlovy Vary: ZŠ Krušnohorská získá další zateplení (TV Západ)

Karlovarská Základní škola v Krušnohorské ulici se dočká dalšího zajištění energetických úspor, tedy zateplení a větrání. Druhá etapa měla podle předpokladů vyjít na zhruba 36 milionů korun.

dezinfekce

„V rámci druhé etapy revitalizace budov v areálu Základní škola Krušnohorská dojde k zateplení zbývajících budov, protože první etapa proběhla minulý rok o prázdninách. Dojde k opravě střech, kterými zatéká jak do tělocvičen, tak do prostoru bazénu. Dále dojde k výměně bazénové technologie a k celkové rekonstrukci bazénu jako takového v rámci školského zařízení. Během dvou etap se tam přes prázdniny nainvestovalo přes 70 milionů korun s tím, že akce je prováděna v rámci dotačního titulu, s dotací je tam počítáno 80 % z celkového objemu,“ uvedl náměstek primátorky Tomáš Trtek.

Kromě již zmíněných prací se také vymění staré prosklené plochy ve spojovacím koridoru a instaluje se nucené větrání všech učeben. S tím souvisí i řada dalších konstrukcí – např. nové hromosvody, nová schodiště, okapové chodníčky, světlíky a další. Podle smlouvy dojde k zahájení prací již 1. května a firma má předat hotové dílo 28. září letošního roku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy