Karlovy Vary: V neděli se koná 12 minut pro zdraví

V neděli proběhne v Karlových Varech na stadionu v Tuhnicích druhý ročník společné akce karlovarské nemocnice, atletického klubu Triatlet, sdružení Diakar a legendárního běžce Miloše Škorpila nazvaná 12 minut běhu a chůze pro zdraví. Jejím cílem je podpora zdravého životního stylu a prevence kardiovaskulárních onemocnění.

dezinfekce

Akce je pro sportovce i pro ty, kteří se sportem teprve chtějí začít. Věkově je ohraničena od 15 do 100 let.

Cílem je, dle vašich fyzických možností, ujít nebo uběhnout za 12 minut na Stadionu města Karlovy Vary co největší vzdálenost. Z výsledku pak lze odvodit základní informace o Vaší fyzické kondici. Tento způsob diagnostiky je znám také jako Cooperův test.

S vyhodnocením testu Vám pomůže legendární ultramartonec a propagátor běhu Miloš Škorpil, který si s vámi probere jak nejlépe zlepšit svoji fyzickou kondici a chybět nebude ani výživový specialista. A i když nejde o klasický závod, na ty nejlepší účastníky čekají i drobné ceny od karlovarské nemocnice.

To vše zadarmo. Stačí mít vhodnou obuv, sportovní oblečení a dobrou náladu.

Více informací a přihlášky - zde.
Zdroj: Vladislav Podracký, tiskový mluvčí Karlovarské krajské nemocnice a.s.

Poznámka redakce: pokud vás baví sport, zdravý životní styl a hledáte další zajímavé články o zdraví, doporučujeme vám navštívit online magazín www.zdravetrendy.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 28.05.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy