Karlovy Vary: Provozovatel Cafe Rolava byl vybrán (TV Západ)

Ačkoliv nové zázemí pro občerstvení Café Rolava na stejnojmenném koupališti v Karlových Varech ještě nestojí, má už vybraného nájemce. Za 26 tisíc korun měsíčně a 2 % z tržeb EET jej získala společnost Forelle s.r.o.

dezinfekce

„Stavba se staví a Odbor majetku už s předstihem vysoutěžil provozovatele Café Rolava na základě toho, že provozovatel by si tam měl říct o vnitřní uspořádání a vybavení jak kuchyně, tak i prostor, protože v projektu jsou určité přípojky a každý provozovatel má jiné nároky. Na základě toho Odbor majetku již vysoutěžil provozovatele a smlouva bude uzavřena ve chvíli, kdy budeme vědět, že Café Rolava půjde do provozu. Nájemce má platit nájem, veškeré energie spojené s provozem a dále budeme dostávat určitý podíl z tržeb. Další věc, na které se má určitou částí podílet, je vnitřní vybavení restaurace Café Rolava,“ uvedl náměstek primátora Karlových Varů Čestmír Bruštík.

Nájemce bude muset splnit řadu podmínek provozu. Má se jednat o celoroční provozování občerstvení v areálu s 55 místy uvnitř a 185 na předzahrádce.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy