Karlovy Vary: Omezení v dopravě během závodů City Triathlon

Nejlepší triatlonisté planety, mistři světa, olympijští medailisté, mistři Evropy i zástupy nadšenců všech věkových kategorií – to bude víkendový triatlon v Karlových Varech, který vyvrcholí závody světového poháru. Prestižní sportovní akce si vyžádá omezení v dopravě. Sledujte dopravní značení, prohlédněte si harmonogram uzavírek.

dezinfekce

„Závod Světového poháru je jednou z nejvýznamnějších akcí tohoto druhu v ČR a střední Evropě. Protože chceme pro elitní závodníky, ale i širokou veřejnost zajistit co nejvyšší standard a bezpečnost, jsou s touto akcí nezbytná spojená dopravní omezení," uvádí pořadatelský tým k nezbytným dopravním omezením.

"Rádi bychom vás v souvislosti s nimi požádali o pochopení a trpělivost. A také vás ujistili, že je plánujeme jen na nezbytně nutnou dobu. Naším cílem je co nejvíce snížit dopad těchto omezení na život v okolí místa konání. Dbejte proto, prosím, pokynů městské policie, Policie ČR a pořadatelské služby, jejíž členové jsou plně informováni o celé akci. Děkujeme mnohokrát za pochopení a dovolujeme si vás pozvat ke sledování špičkového závodu v triatlonu,“ dodává dále pořadatelský tým.

O konání této akce jsme vás informovali zde.


Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 09.09.2020 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy