Karlovy Vary: Napadený senior musel vyhledat lékaře

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání místního šestadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu loupeže. K tomu mělo dojít koncem srpna tohoto roku v Karlových Varech. V pozdních odpoledních hodinách měl obviněný muž požadovat peníze po jednašedesátiletém muži, který ho u sebe nechal bydlet. Poté, co mu senior opětovně řekl, že požadovanou částku nemá, měla agrese mladého muže vyvrcholit až ve fyzické napadení.

dezinfekce

Nejprve měl po svém spolubydlícím házet prázdné skleněné láhve a následně ho opakovaně udeřit pěstí do obličeje, přičemž se napadený muž před jeho útoky snažil krýt. Útočník ho však měl chytit za vlasy a hodit na postel, kde jej měl ještě několikrát kopnout do břicha a nohou. Po chvíli ve svém napadání přestal, vzal si batoh a z bytu odešel. Svým jednáním způsobil poškozenému muži zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici.

Policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Ten jej akceptoval a soudce ho poslal do vazební věznice, kam byl eskortován policejní hlídkou.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dva roky až deset let.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 31.08.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy