Karlovy Vary: Město opravuje chodníky. Následovat bude Chebský most

Opravy komunikací v Karlových Varech pokračují. V těchto dnech jsou práce zaměřeny na chodníky. Následovat bude další odstraňování výtluků a v první polovině května se kvůli dílčím opravám povrchu uzavře Chebský most.

dezinfekce

„Vytipovali jsme úseky chodníků, které jsou ve špatném stavu a patří mezi frekventované. Přihlédli jsme také k podnětům občanů, kteří nám průběžně závady a nebezpečné výmoly hlásí. Do poloviny května opravíme přes 600 metrů chodníků, další budou následovat v průběhu letních prázdnin a v září,“ upřesňuje náměstek primátorky Petr Bursík.

Opravy už jsou dokončeny v ulicích Moskevská a Sportovní, pracuje se v ulici Petra Velikého, v následujících dnech dojde na části chodníků v ulicích Sibiřská, Východní, Konečná a u pošty u Horního nádraží.

Pokračovat budou také opravy výtluků na komunikacích ve správě města. A v květnu budou silničáři pracovat na Chebském mostě, na kterém je nutné opravit dilataci a vyfrézovat vyjeté koleje a některé poškozené plochy. Práce most na zhruba 14 dní uzavřou.

„Jsme si vědomi, že to bude představovat komplikace v dopravě s ohledem na uzavírku rekonstruovaného Dvorského mostu. Ale jedná se o nevyhnutelné zásahy, které musíme v rámci nezbytné údržby Chebského mostu udělat. Protože bude pod povrchovou směs pokládána speciální pružná hmota, kterou není možné aplikovat po pruzích, je třeba most úplně uzavřít, vysvětluje Petr Bursík a prosí motoristy o trpělivost.

Uzavírka a oprava vozovky Chebského mostu je předběžně naplánována od 10. do 23. května.



Zdroj: Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy