Karlovy Vary: Město bude pokračovat v soudním sporu kvůli KV Aréně (TV Západ)

Táhnoucí se spor města Karlovy Vary se zhotoviteli KV Arény bude pokračovat. Město se již dostalo do fáze, kdy zastavení sporu nemá význam, protože se chýlí k rozuzlení. Dovolání znamená zvýšení nákladů na soudní spor řádově o jeden milion korun.

dezinfekce

„Radní se rozhodli pro to, aby využili poslední fázi dovolání už jenom z toho důvodu, že jsme v tuto chvíli ve fázi na samotném konci těch všech soudních sporů. Několikrát jsme vlastně došli až k posledním instancím. V tuto chvíli se vlastně jedná o opakování posledních instancí. Finanční prostředky, které do teď byly vynaloženy, tak v tuto chvíli už jsou naprosto zanedbatelné k celému tomu sporu,“ shrnul důvody náměstek primátora Karlových Varů Michal Riško.

O bezdůvodné obohacení při výstavbě haly ve výši 565 milionů korun žaluje město konsorcium stavebních firem. Ve hře jsou nejen tyto peníze, ale i milionové náklady na soudní při. KV Aréna v současné době hledá nového ředitele. Do vypsaného výběrového řízení se ale přihlásil jen jeden uchazeč. Město proto vypíše nové, kde nebude podmínkou vysokoškolské vzdělání, ale postačí středoškolské s praxí.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 22.06.2017 18:00
Video




0 +
 

Hlavní zprávy