Karlovy Vary: Galerie zve na výstavu Emil Filla a Mánesáci na Malši

Galerie umění Karlovy Vary srdečně zve na zahájení výstavy Emil Filla a Mánesáci na Malši, která se uskuteční ve čtvrtek 24.9.2020 od 17:00 hodin.

dezinfekce

Emil Filla a Mánesáci na Malši
Objevná výstava připomene legendární pobyty malířů, sochařů, architektů a hudebníků sdružených v SVU Mánes, kteří kolem poloviny 30. let vždy o prázdninách tvořili na břehu řeky Malše poblíž Pořešína. První část výstavy představí obrazy, kresby, grafiky a plastiky Emila Filly z tohoto období, další pak fotodokumentaci akcí. Výstavu podpořilo Ministerstvo kultury ČR a Statutární město Karlovy Vary.

(výstava potrvá do 22. 11. 2020)

Místo konání: Galerie umění Karlovy Vary, Goethova stezka 6, Karlovy Vary
Termín: 24. 9. 2020 od 17:00

Upozornění:
-          Vstup do expozic Galerie umění Karlovy Vary (všech poboček) je zdarma. Toto opatření přijal zřizovatel galerie - Karlovarský kraj, pro zmírnění dopadů krize související s Covid–19.
-          Galerie umění Karlovy Vary a její pobočky jsou zpřístupněny veřejnosti za zpřísněných hygienických pravidel na základě usnesení Ministerstva zdravotnictví podle § 69 odst. 1 písm. i) a odst. 2 zákona č. 258/2000 Sb. k ochraně obyvatelstva a prevenci nebezpečí vzniku a rozšíření onemocnění COVID-19 způsobené novým koronavirem SARS-CoV-2.


Zdroj: Daniel Vrba

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy