Karlovarský kraj se bude tradičně prezentovat na výstavě Země živitelka

Výrobky regionálních zemědělců a producentů, informace o aktivitách Ekocentra Kozodoj či Střední školy lesnické Žlutice nabídne Karlovarský kraj ve svém stánku během 48. ročníku výstavy Země živitelka, která se bude konat na výstavišti v Českých Budějovicích ve dnech 25. 8. – 30. 8. 2022.

dezinfekce

Stánek Karlovarského kraje, který patří mezi nejoblíbenější vareálu, najdou zájemci v pavilonu T1. Ten dlouhodobě patří českým výrobcům nabízejícím kvalitní české potraviny. V pavilonu mají své stánky také kraje ČR, odborné organizace, zemědělské instituce a firmy. „Rádi bychom pozvali všechny, kteří chtějí ochutnat a zakoupit kvalitní produkty z našeho regionu, ať se jedná o výběrové uzeniny, mléčné výrobky, medy a další pochoutky, z nichž mnohé nesou prestižní značku Dobrota Karlovarského kraje. Lákat bude určitě i vůně teplých lázeňských oplatek. Na památku simohou návštěvníci odnést snímek z fotokoutku s pozdravem z Karlovarského kraje,“ uvedl 1. náměstek hejtmana Karel Jakobec. Ve stánku kraje se budeprezentovat celkem 15 vystavovatelů.

Země živitelka je jedinou výstavou v ČR, která zahrnuje celýzemědělsko-potravinářský sektor. Každoročně nechybí zemědělská technika a služby pro zemědělství, rostlinná a živočišná výroba, potravinářství, technologie, lesní a vodní hospodářství, ekologické zemědělství, myslivci, rybáři, včelaři i drobní chovatelé. Letos má akce podtitul „Budoucnost české krajiny“.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy