Karlovarský kraj a město Loket zvou malé i velké cyklisty na Den Cyklostezky Ohře

sobota 10. června 2017, 13.00 - 16.00 hodin, Amfiteátr Loket

dezinfekce

Jste rekreační cyklisti či cyklisté tělem i duší? V obou případech přijďte 10. června do amfiteátru v Lokti, kde se bude konat 3. ročník Dne Cyklostezky Ohře. Při plánování délky a trasy výletu můžete využít i nabídky Českých drah a část cesty se svézt mimořádnými cyklovlaky z Chebu přes Sokolov do Karlových Varů a nazpátek. V každém ze čtyř vlaků bude 100 míst pro kola.

Odpolední zastavení v amfiteátru pod hradem vám zpříjemní živá hudba, soutěž zručnosti v jízdě na kole nebo také program Porcelánové školičky pro děti. To vše a ještě další překvapení čekají na účastníky, kteří se v termínu od 15. do 31. května zaregistrují na krajských internetových stránkách a následně si pak v některém z devíti informačních centrech (Cheb, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Aš, Kynšperk nad Ohří, Sokolov, Loket, Karlovy Vary, Ostrov) vyzvednou identifikační pásku a místenku na vlak. Po příjezdu do amfiteátru dostanou v promostanu Karlovarského kraje jako dárek tričko, reflexní přívěšek, nealko nápoj od Karlovarské Korunní a další drobné dárky.

Pro informace o možnosti registrace na akci a o jízdních řádech vlaků sledujte Facebook či internetové stránky Karlovarského kraje.


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy