Jenišov, Květnová: Dvě sobotní nehody motocyklistů

První nehoda se stala krátce před 13:00 hodinou. Čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního vozidla značky Renault řídil vozidlo po silnici ve směru od Jenišova na Mírovou, kdy na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení Dej přednost v jízdě. Při vyjíždění z vedlejší komunikace na hlavní nedal přednost motocyklu značky Kawasaki, jenž řídil 49letý muž.

dezinfekce

Došlo k nárazu, při kterém utrpěl řidič motocyklu lehké zranění a musel tak být ošetřen v nemocnici. U obou řidičů provedli policisté dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla negativně. U osobního vozidla policisté zjistili, že má propadlou technickou kontrolu. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun.

O tři hodiny později řídila 53letá řidička osobní vozidlo značky Peugeot, kdy na křižovatce v obci Květnová při vjíždění na hlavní pozemní komunikaci zřejmě nerespektovala dopravní značení Dej přednost v jízdě a nedala tak přednost projíždějícímu 42letému řidič na motocyklu značky Suzuki, jenž jel po hlavní komunikaci ve směru od Chomutova na Ostrov. Došlo k bočnímu nárazu, při němž utrpěla spolujezdkyně na motocyklu zranění, se kterým byla letecky transportována do nemocnice. Řidič motocyklu byl zraněn lehce a poté převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. U obou řidičů vyloučili policisté alkohol provedením dechové zkoušky. Škoda byla odhadnuta na částku kolem 20 tisíc korun.

Oba případy jsou nadále v šetření policistů.

nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy