I letos můžete získat od Karlovarského kraje dotace na inovativní řešení

Karlovarský kraj pokračuje v úspěšném projektu dotací na inovativní řešení. Na 67 úspěšných projektů, 47 podpořených firem a téměř 10,9 milionu korun rozdělených mezi regionální podnikatele – taková je bilance z uplynulých let, pokud se jedná o podporu formou tzv. inovačních voucherů.

dezinfekce

I letos můžete získat od Karlovarského kraje dotace na inovativní řešení, příjem žádostí bude spuštěn 7. května.

Na podporu spolupráce podnikatelských subjektů s vysokými školami a výzkumnými organizacemi půjdou letos 2 miliony korun, přičemž každý z žadatelů může získat příspěvek ve výši 170 tisíc korun. Prostředky lze využít na vývoj produktu, procesu nebo služby, testování a měření, analýzu vhodnosti použití materiálu, analýzu trhu či například na marketingovou strategii. Inspiraci k projektovým záměrům můžete nalézt mezi studiemi podpořených projektů z minulých ročníků. Pokud si nejste jisti s možností podpory zamýšleného řešení, pak navštivte seminář, který se uskuteční 24. dubna v Podnikatelském inkubátoru Kanov v Karlových Varech od 10 hodin.

Přihlásit se můžete prostřednictvím online formuláře umístěného na webu Karlovarské agentury rozvoje podnikání. Plánované projektové záměry je také možné konzultovat osobně s pracovníky agentury. Více informací naleznete na internetových stránkách Karlovarského kraje.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy