Extraligoví volejbalisté z našeho kraje se připravují na novou sezónu

V loňské sezóně se volejbalisté VK ČEZ Karlovarsko prosadili do semifinále extraligy a v domácím poháru vybojovali stříbrné medaile. Navíc reprezentovali kraj i Českou republiku ve druhé nejlepší evropské soutěži - Poháru CEV, ve které obsadili vynikající páté místo.

dezinfekce

V nadcházející sezóně chce mužstvo na takové úspěchy navázat.

Během letního přestupního období se soupiska týmu částečně obměnila. Mužstvo posílil vicemistr Evropy, slovinský nahrávač Gregor Ropret, z Odoleny Vody přišel blokař slovenské reprezentace Radoslav Prešinský a z italské nejvyšší soutěže přestoupil do Karlovarska univerzál Filip Rejlek, který má zkušenosti i z nejvyšších soutěží ve Francii a v Brazílii.

Intenzivní přípravu zahájili volejbalisté Karlovarska 2. srpna. Od začátku trénují dvakrát denně, první měsíc jde především o nabírání fyzické kondice, a tak hráči tráví desítky hodin na atletickém stadionu a v posilovně. Kádr trenéra Jiřího Nováka ale zatím není kompletní, chybějí totiž volejbalisté, kteří reprezentují své země na mistrovství Evropy. Hráči národních mužstev se k týmu připojí už v období přípravných zápasů.

Poprvé se volejbalisté Karlovarska představí v domácí hale 29. srpna v utkání s ústeckým družstvem. V září pak následují turnaje v Hradci Králové a v Liberci a bonbónkem pro volejbalové fanoušky bude domácí mezinárodní turnaj 21. a 22. září. Česká extraliga pak startuje 30. září, do evropského Challenge Cupu vstoupí Karlovarsko začátkem prosince.
 
Příznivci Volejbalového klubu ČEZ Karlovarsko mají možnost zajistit si s předstihem zvýhodněnou sezónní vstupenku na domácí zápasy. Permanentky jsou v prodeji od 28. srpna na recepci haly míčových sportů v Karlových Varech..
 
Program zápasů VK ČEZ Karlovarsko:
29. 8. Karlovarsko – Ústí n. L.
9.-10. 9. Turnaj v Hradci Králové
16.-17. 9. Turnaj v Liberci
21.-22. 9. Mezinárodní turnaj v Karlových Varech
 
Informace o vstupenkách najdete na stránkách zde

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy