Drmoul: Včerejší srážka kamionů se škodou 1,5 milionu

CHEBSKO – Střet dvou nákladních automobilů. 

dezinfekce

Dne 6. června 2017 v době kolem tři čtvrtě na jednu odpoledne na pozemní komunikaci I/21 mezi obcemi Drmoul a Stará Voda na Chebsku došlo k dopravní nehodě dvou nákladních automobilů.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič nákladního vozidla značky MAN nepřizpůsobil při projíždění levotočivé zatáčky rychlost jízdy a na mokré vozovce uvedl vozidlo do smyku. Poté vozidlo narazilo do kovových svodidel, následně přejelo do protisměru a zde došlo ke střetu s protijedoucím nákladním automobilem značky Volvo. Na místě dopravní nehody zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému. Jeden z řidičů byl ošetřen v nemocnici, kde nebyl hospitalizován.

Na místě dopravní nehody byly hlídkou policie provedeny dechové zkoušky u obou řidičů s negativním výsledkem. Pozemní komunikace z důvodu odklízecích prací byla uzavřena až do osmé hodiny večerní.

Celková škoda způsobena dopravní nehodou je v současné době předběžně odhadnuta na částku převyšující 1 500 000,- Kč.  Věc je dále v šetření Dopravního inspektorátu Cheb.

prap. Bc. Daniel Dvořák
nprap. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy