Díky fotbalovému utkání se vybralo téměř 25 tisíc pro novorozenecké oddělení sokolovské nemocnice

Stejně jako každý rok, tak i letos bylo odehráno utkání mezi týmy Obvodního oddělení Sokolov – město a Vietnamem, tedy mužstvem zastoupeným vietnamskou komunitou ze Sokolovska. V tomto zápase nešlo pouze o zábavu ze hry, ale především o charitativní akci.

dezinfekce

V rámci té totiž byla uspořádána peněžní sbírka, ve které se vybralo neskutečných 24 750 Kč. Šek na tuto částku byl pak o poločase předán k rukám pana primáře Luboše Vaňka z dětského a novorozeneckého oddělení sokolovské nemocnice.

Kromě předání šeku se diváci mohli o poločasové přestávce pobavit vystoupením skvělými mladými tanečnicemi ze sportovního tanečního studia Magic Star.

Již 12. ročník tradičního fotbalového mače skončil ve prospěch sokolovských policistů, kteří vyhráli v poměru 3:2, když po pětačtyřiceti minutách museli otáčet nepříznivé skóre 0:1. Nejdůležitější součástí zápasu ale bylo, jak také uznali hráči obou týmů, že se podařilo vybrat tak vysokou částku, která pomůže novorozencům, protože peněz na tyto malé bytosti není nikdy dost.

"Všem, kterým se na celé sbírce podíleli, ještě jednou z celého srdce děkujeme," uvádí tiskový mluvčí Policie ČR nprap. Bc. Michal Žáček.


Zdroj: Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy