Citice: Povalili a oloupili 80letého seniora

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou mužů ze Sokolovska ve věku 33 a 52 let, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

dezinfekce

Na konci listopadu letošního roku měla dvojice mužů v podvečerních hodinách poblíž železniční stanice v Citicích na Sokolovsku přistoupit k osmdesátiletému muži. Starší z dvojice měl seniora okamžitě rukou udeřit do obličeje a následně ho společně povalit na zem. Poté ho měl mladší muž držet a jeho komplic začít prohledávat. Během toho mu měl odcizit peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a také mobilní telefon. Poté dvojice mužů místo opustila. Po několika minutách došel senior do nedalekého restauračního zařízení, kde zaměstnanci přivolali policejní hlídku.

Policisté se případem začali okamžitě zabývat. Po důkladných šetřeních zjistili totožnost pachatelů, které následně zadrželi. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněných do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byli oba muži vzati do vazby.

V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
13.12.2019 14:00




0 +
 

Hlavní zprávy