Chvoječná: Při snaze ujet policistům narazil do stromu

Policisté z chebského dopravního inspektorátu sdělili podezření ze spáchání přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání dvaatřicetiletému muži z Chebu.

dezinfekce

V odpoledních hodinách ve čtvrtek 22. dubna letošního roku zastavovali policisté z Obvodního oddělení Cheb - venkov předepsaným způsobem pomocí služebního automobilu poblíž obce Chvoječná vozidlo značky Volkswagen. Řidič automobilu ovšem na výzvy k zastavení nereagoval, naopak měl zrychlit a snažit se ujet. Po chvíli ovšem dvaatřicetiletý řidič automobilu značky Volkswagen nezvládl řízení při projíždění pravotočivé zatáčky, měl najet na nezpevněnou krajnici a následně mimo vozovku. Poté mělo vozidlo narazit do stromu, od něj se odrazit zpět na pozemní komunikaci, přetočit se přes střechu a nakonec zůstat stát v silničním příkopu.

Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění žádných osob.

Dvaatřicetiletý řidič se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,16 promile. Při kontrole řidič policistům nepředložil osvědčení o registraci vozidla ani pojištění od vozidla. Lustrací bylo navíc zjištěno, že dvaatřicetiletý řidič, který navíc nebyl za jízdy připoután bezpečnostním pásem, má platný zákaz řízení všech motorových vozidel do října letošního roku.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy