Chodov: Rekonstrukce změní podobu předsálí KASSu

Rozsáhlou modernizací prochází v těchto dnech vstup u hlavního sálu v Kulturním a společenském středisku. Podstatnou část přestavby provádí sami zaměstnanci KASSu, za sebou už mají zhruba třetinu plánovaných prací.

dezinfekce

„Rekonstrukce umožní naše předsálí používat také jako multifunkční sál, kde se mohou konat menší konference, svatby či narozeninové oslavy. Kapacita pro sezení se zvedne z pětačtyřiceti míst na osmdesát. K dispozici bude samozřejmě wifi připojení, dvě velkoplošné obrazovky a nově vybavený bar,“ popsal chystané změny jednatel KASSu Jiří Spěváček.

Nové budou také šatny, snížený strop dostane barvu černé perletě.

„Návštěvníkům chceme nabídnou účelné a zároveň příjemné prostředí. To původní bylo staré zhruba čtyřicet let. Prostory byly už nevyhovující a neodpovídaly některým bezpečnostním požadavkům,“ vysvětlil důvod rekonstrukce jednatel.

Do práce se podle něj zapojili všichni zaměstnanci.

„Využíváme nucené zastavení našich kulturních aktivit,“ poznamenal s tím, že zhruba za dva měsíce by mohlo být vše dokončeno.

V předsálí jsou už vybourané příčky, dřevěné obložení a ostatní prvky. Na řadu nyní přijde kompletní výměna elektrických rozvodů, dále sádrokartonářské práce, nové topení a vodoinstalace.


Zdroj: město Chodov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy