Chodov: Muže napadl baseballovou pálkou

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže z Chodova, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

dezinfekce

Na začátku července letošního roku měl mít obviněný v pozdních odpoledních hodinách opětovně spor se čtyřicetiletým mužem. Nejdříve mu měl obviněný poslat několik zpráv přes mobilní komunikační aplikaci a poté se měli sejít před jednou z restaurací v Chodově. Při výměně názorů měl zničehonic obviněný vzít baseballovou pálku a čtyřicetiletého muže udeřit do oblasti hlavy. Ten měl začít z místa odcházet, ovšem obviněný mu měl opakovaně vyhrožovat fyzickým napadením. Po několika minutách ho měl devětadvacetiletý muž znovu udeřit baseballovou pálku, tentokrát do oblasti ruky, kterou si napadený kryl hlavu. Po tomto útoku čtyřicetiletý muž z místa odešel.

Bezprostředně po tomto konfliktu měl obviněný čtyřicetiletému muži napsat během třiceti minut přes komunikační aplikaci zhruba sedmdesát zpráv, ve kterých mu vulgárně nadával a hrozil fyzickým napadením.

Následně čtyřicetiletý muž vyhledal lékařské ošetření v nemocnici.

V případě prokázání viny hrozí devětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 14.07.2021 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy