Chodov: Město na říjen připravilo pro seniory bohatý program

V Chodově naplno začínají tradiční dny věnované seniorům. Program, který zahrnuje kulturní, společenské, naučné a sportovní akce, zahajuje v úterý 9. října ples v Kulturním a společenském středisku.

dezinfekce

K tanci a poslechu zahrají skupiny Horalka a Duo Jamaha, průvodcem večera bude známý moderátor Petr Čimpera. Návštěvníci plesu, který začíná v 17 hodin, se mohou mimo jiné těšit na taneční vystoupení žáků chodovské základní umělecké školy.

„Společně se sociálním odborem chceme zpříjemnit našim seniorům tento měsíc, kdy si připomínáme jejich svátek - Mezinárodní den seniorů. Proto rádi organizujeme podobné akce, které jsou samozřejmě otevřené a přístupné všem seniorům,“ poznamenal starosta Chodova Patrik Pizinger.

Seniorské dny budou probíhat celý říjen.

Odbor sociálních věcí (OSV) v Chodově pro starší generaci připravil následující program:
9. 10. – Ples seniorů v KASSu Chodov, moderátor Petr Čimpera, hrají dechová kapela Horalka a Duo Jamaha. Začátek plesu v 17 hodin. Prodej vstupenek v KASSu, infocentru nebo na OSV. Vstupné 100 Kč.

11. 10. – Plavání seniorů – bazén u Realistic Arény K. Vary - odjezd v 9.30 hodin z Chodova z autobusového nádraží, vstupné 75 Kč.

16. 10. – Film pro seniory Teambuilding v kině KASS. Informace na OSV. Prodej vstupenek v KASSu, začátek filmu v 10 hodin. Cena vstupenky 20 Kč.

17. 10. – Prezentace Civilní ochrana, varovné signály ve městě, krizová tel. čísla, bytová a majetková kriminalita, bezpečnost v dopravě v Klubu důchodců Chodov, Hlavní 652, od 14 hodin, vstup zdarma.

18. 10. – Turnaj v šipkách v herně U Žíly v Chodově – začátek v 9 hodin, přihlášky na OSV, vstup zdarma.

25. 10. – Turnaj v bowlingu v hotelu Nautilus – začátek v 9 hodin, přihlášky na OSV, vstup zdarma.


Zdroj: město Chodov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 07.10.2018 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy