Chebsko: Řídili i přes uložený zákaz řízení

Policisté z Obvodního oddělení Mariánské Lázně sdělili čtyřiadvacetileté ženě z Chebska podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Takového jednání se měla dopustit v polovině dubna tohoto roku, kdy usedla za volant svého automobilu značky Volkswagen.

dezinfekce

V odpoledních hodinách byla u obce Drmoul zastavena a kontrolována místní policejní hlídkou. Následnou lustrací v policejních evidencích bylo zjištěno, že žena usedla za volant i přes vyslovený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Řidička se navíc na výzvu policistů odmítla podrobit orientačnímu testu na přítomnost návykových látek.

Dalšího nezodpovědného řidiče stejného měsíce kontrolovali policisté z Obvodního oddělení Cheb – město. Pětatřicetiletý muž z Karlovarska měl ve večerních hodinách řídit osobní vozidlo Toyota, a to i přes skutečnost, že mu byl rozhodnutím Okresního soudu v Karlových Varech vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel s platností do začátku května 2020. Policisté muži sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

V případě prokázání viny jim hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.

nprap. Eva Valtová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 25.04.2020 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy