Chebsko: Přítelkyni vyhrožoval zbraní. Při hádce střelil do zdi

První den v letošním roce měl být šestatřicetiletý muž v bytě společně se svojí jednatřicetiletou přítelkyní. V brzkých ranních hodinách měla mít dvojice po předchozích neshodách výměnu názorů a poté mu měla žena oznámit, že se s ním rozchází a již s ním nechce žít.

dezinfekce

Muž na to zareagoval tak, že měl ze své tašky vyndat střelnou zbraň, se kterou ženě začal vyhrožovat. Po chvíli měl tohoto jednání zanechat, otočit se a vystřelit do zdi. Tím měl celý spor skončit. O několik hodin později měla žena z bytu odejít. Muž jí měl poté ještě kontaktovat prostřednictvím mobilní komunikační aplikace, kdy se jí měl snažit donutit k tomu, aby mu vydala finanční prostředky, které měla odcizit při odchodu z bytu.

Žena celou věc oznámila na policii a policisté poté muže zadrželi. Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání šestatřicetiletého místního muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání. Kriminalisté na obviněného muže podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Na rozhodnutí soudu si počká v policejní cele.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy