Region: Policie pátrá po pohřešovaném 36letém muži

Policisté pátrají po pohřešovaném 36letém muži z Chebu, který je přibližně 180 cm vysoké hubené postavy, má zelené oči a hnědočerné krátké rovné vlasy.

dezinfekce

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Pohřešovaný muž měl dnes, tedy v pondělí 22. března 2021, v nočních hodinách napsat své bývalé přítelkyni e-mail na rozloučenou s tím, že si chce ublížit. Ihned po přijetí oznámení začali policisté po pohřešovaném muži pátrat. V brzkých ranních hodinách bylo poblíž budovy Transmotelu u Sokolova vypátráno osobní vozidlo patřící pohřešovanému muži, ve kterém policisté nalezli jeho mobilní telefon a osobní doklady.

Krátce po osmé hodině ranní byla zahájena rozsáhla pátrací akce, do které se zapojilo na osm desítek policistů a třicet hasičů. Ti prohledávali zejména terén pod mostem přes řeku Ohře nedaleko budovy Transmotelu, ovšem s negativním výsledkem. Využit byl také vrtulník s termovizí, policejní psovod se služebním psem, několik člunů či dron. Pohřešovaný muž, který měl mít na sobě světlé džínové kalhoty a tmavou bundu, může být v ohrožení života.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 22.03.2021 20:07
Video




0 +
 

Hlavní zprávy