Chebsko: Policie hledá pohřešovaného Josefa Klimenta

Pohřešovaného muže naposledy viděla jeho dcera dne 26. května 2017 okolo 10:00 hodiny v místě bydliště v Chebu, V Zahradách.

dezinfekce

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 51letém muži z Chebu, který asi 175 – 180 cm vysoké hubené postavy, má hnědé oči a krátké hnědé prošedivělé vlasy česané dozadu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaného muže naposledy viděla jeho dcera dne 26. května 2017 okolo 10:00 hodiny v místě bydliště v Chebu, V Zahradách. Při odchodu z bydliště měl na sobě modré džíny, zelené triko s potiskem žluté barvy ve tvaru vlnek, modrou mikinu s černými pruhy a bílé boty zn. Puma. V době odchodu měl u sebe osobní doklady, finanční hotovost a igelitovou tašku s nápisem Albert. Pohřešovaný muž netrpí žádnou nemocí, nikdy v minulosti nebyl pohřešován a nebyly u něj zjištěny sebevražedné sklony.

V případě jakýchkoliv informací k tomuto pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy