Chebsko, Podhoří: Policie hledá svědky dopravní nehody

Chebští kriminalisté pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 3. června letošního roku krátce po 19. hodině na silnici II/606, ve směru jízdy od Chebu na Pomezí nad Ohří. Poblíž chatové oblasti Podhoří měl šestašedesátiletý řidič osobního vozidla značky Škoda vjet mimo vozovku na odstavnou plochu a následně se měl přes uvedenou silnici s automobilem otočit zpět směrem na Cheb.

dezinfekce

Při tomto manévru měl přehlédnout motocykl značky Suzuki, který řídil sedmašedesátiletý muž, a mělo dojít ke střetu motocyklu s levým bokem vozidla značky Škoda.

Při této dopravní nehodě došlo ke zranění sedmašedesátiletého řidiče motocyklu, který byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Plzni.

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na telefonní číslo 974372339 či na bezplatnou telefonní linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy