Chebsko: Na návštěvě okradla 71letého seniora

Třicetiletá žena měla být na konci února letošního roku na návštěvě u svého jednasedmdesátiletého známého na Chebsku. Během návštěvy mu měla v nestřežený okamžik odcizit klíč od příruční pokladny.

dezinfekce

Do domu se měla žena vrátit o několik dní později, a to v době, kdy tam muž nebyl. Třicetiletá žena měla poničit skleněnou výplň a vniknout do domu. Následně si měla otevřít příruční pokladnu a z té odcizit finanční hotovost a mobilní telefon. Toho, že je pokladna prázdná, si ale muž po svém příjezdu nevšiml. Druhý den měl jet řešit pracovní záležitosti a žena se do domu znovu vrátila. Opět se měla podívat do několika místností a nakonec odcizit finanční hotovost a další mobilní telefon. Svým jednáním měla muži způsobit škodu téměř 50 tisíc korun.

Poté, co si muž všiml, že je rozbitá skleněná výplň a že mu v pokladně chybí finanční hotovost a mobilní telefon, tak celou věc oznámil na policii.

Po provedených šetřeních policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili třicetileté ženě podezření ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

V případě prokázání viny hrozí ženě trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.03.2019 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy