Cheb: Z neuzamčeného auta odcizil navigaci

Policisté z obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže místnímu pětadvacetiletému muži.

dezinfekce

Ten měl na konci července letošního roku v nočních hodinách vniknout v Chebu do zaparkovaného, ale neuzamčeného osobního automobilu. Z toho měl během několika málo minut odcizit navigaci, dioptrické brýle a finanční hotovost. Tímto svým jednáním měl majiteli vozidla způsobit škodu téměř pět tisíc korun.

Krádeže se měl v Chebu dopustit také třiatřicetiletý muž z Teplicka. Ten měl totiž v polovině března letošního roku na čerpací stanici využít nepozornosti obsluhy a z prodejního regálu odcizit karton cigaret. Ten si měl uschovat pod oblečení a bez zaplacení čerpací stanici opustit. Tímto svým jednáním měl způsobit škodu téměř tisíc korun. Po provedených úkonech kriminalisté zahájili trestní stíhání a muže obvinili ze spáchání přečinu krádeže.

Mužům nyní hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byli za stejný trestní čin v posledních třech letech pravomocně odsouzeni.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 06.08.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy