Cheb: Velkoplošné opravy vyjdou na více než 10 milionů (TV Západ)

Velkoplošné opravy komunikací v Chebu pokračují i v letošním roce. Na jaře město financovalo především do okrajových částí a chatových oblastí zhruba 8 milionů korun.

dezinfekce

"Stejně jako v loňském roce i letos jsme navázali na opravy komunikací a velkoplošné opravy. Doposud máme opravené chatové oblasti v okolí Steinu, Podhradu a Podhoří. V minulém týdnu byla dokončena větší oprava, a to hlavně pro chataře, kteří obývají tuto oblast, na cestě na Dřenici od kostela dozadu na Třešňovku. Bylo také rozhodnuto, že letos se budeme věnovat komunikacím přímo ve městě. V polovině června začne velkoplošná oprava komunikace Americká, a to v úseku od vysoké školy ke spodní zastávce na Skalku. Tam proběhne taková rozsáhlejší akce," popsal místostarosta Chebu Jiří Černý.

Kromě zhruba kilometrového úseku u Jesenice na Třešňovku byly opraveny ve vyjmenovaných lokalitách cesty v délce okolo pěti kilometrů. Opravy byly provedeny metodou penetračního nátěru, kdy se na recyklát aplikuje ve dvou vrstvách speciální asfaltová emulze s posypem drobného kameniva.

Oprava komunikace ve městě, v ulici Americká, by měla vyjít na 2,5 milionu korun a uskutečnit by se měla také ještě v letošním roce. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy