Cheb: V lanovém centru se pracuje na dráze pro nejmenší (TV Západ)

Chebské lanové centrum na levém břehu Ohře se v letošním roce dočká úprav. Hlavní část investice půjde do obměny dráhy pro nejmenší návštěvníky. Upravena by měla být i obří houpačka. A hlavní části lezecké dráhy projdou revizí.

dezinfekce

"Nyní už byl snesen ten Lanáček pro nejmenší děti. Nový by tam měl být, řekněme, na přelomu března, dubna. A dále by potom měla být vyměněna houpačka, rovněž do konce dubna by měla být už nová houpačka, aby od prvního května nejdéle sloužila veřejnosti s tím, že na toto máme v rozpočtu vyčleněno 4,5 milionu korun," přiblížil místostarosta Chebu Ladislav Hrubý. 

O dalším osudu hlavních lezeckých tras rozhodne chystaná revize. 

"Tam bude záležet na tom, zda se podaří ještě získat revizi na ty zbylé prvky. Pokud by se to podařilo, tak by mohlo ještě i v příštím roce toto sloužit veřejnosti. V případě, že ne, ta tu záležitost nějakým způsobem budeme řešit, ale o tom způsobu ještě rozhodnuto není," dodal Hrubý. 

Desetiletá životnost lanového centra se chýlí ke konci a město bude řešit jeho další provoz. Lanové centrum otevírá 1. dubna v provozu je do 31. října. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy