Cheb: Růžový Avon pochod projde centrem města již tuto neděli

Program začne na chebském náměstí v 9.30 hod., pochod vyjde o hodinu později.

dezinfekce

Letošní 3. ročník chebského Avon pochodu se nezadržitelně blíží - o jeho konání jsme vás již informovali zde

Sraz je v neděli 10. září v 9.30 hodin na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Letos se můžete těšit například na Martina Maxu, který zazpívá a stane se zároveň i patronem pochodu. Zahraje také DJ Tomáš Koucký, své pohybové dovednosti předvedou taneční skupiny STS Magic Star a Filla Crew. V růžovém průvodu tradičně zahrají a zatancují Městský dechový orchestr Cheb a mažoretky. Probíhat bude i bohatý doprovodný program. Moderování akce se ujme Vladimír Keblúšek. Programem bude, stejně jako vloni, doprovázet plyšový maskot v životní velikosti.

Zahájení průvodu a slavnostní přestřižení pásky proběhne na chebském náměstí v 10.30 hodin. Průvod půjde trasou třída Svobody, Májová ulice, dále ulice Kubelíkova, Brandlova, Hradební, Dlouhá, Jateční a zpět na náměstí, kde všichni společně vypustí růžové balonky jako symbol naděje a pomoci ženám s rakovinou prsu. Start i cíl pochodu je tedy na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad, nikoliv v areálu Krajinky, jak bylo dříve avizováno. Vstupenkou na Avon pochod bude zakoupení jakéhokoliv předmětu s růžovou stužkou, prostřednictvím kterého přispějete na konto boje proti rakovině prsu. Tradičně je půjde koupit i přímo v den pochodu na náměstí. Balonky budou k dispozici zdarma.

"Pevně věříme, že i letos se nás v průvodu sejde veliké množství a společně pomůžeme dobré věci. Nikdo z nás přeci neví, kdy i on bude potřebovat pomoc druhých," sděluje za spoluorganizátory akce Daniela Seifertová a Gabriela Dostálová


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.09.2017 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy