Cheb: Rekonstrukce 4. ramene kruhového objezdu u Tesca vyjde na 2,6 milionů

„Vzhledem ke stavu stávajících konstrukčních vrstev a propadům na kanalizaci musel být rozšířen rozsah prací na komunikaci v Májové ulici, oproti původně plánovaným,“ uvedla místostarostka Gabriela Licková.

dezinfekce

"V minulém týdnu jsme s místostarostkou Lickovou zkontrolovali investiční akci - rekonstrukci 4. ramene kruhového objezdu u Tesca. Jsem rád, že se u této akce podařilo přimět Chevak k součinnosti, takže se oprava rozšířila i do Májové ulice až k propadu kanalizace před Českou školou, kde už byl nebezpečný "lavor"," uvedl starosta města Antonín Jalovec.

Před dvěma lety město zprovoznilo čtvrté rameno kruhového objezdu na křižovatce ulic Ašská x Pražská x Evropská. Jednalo se o zkušební provoz s tím, že v případě, že se tato trasa ujme, bude nutná oprava asfaltu, který byl již v tragickém stavu.

„Vzhledem ke stavu stávajících konstrukčních vrstev a propadům na kanalizaci musel být rozšířen rozsah prací na komunikaci v Májové ulici, oproti původně plánovaným,“ uvedla místostarostka Gabriela Licková.

Více jak na měsíc je silnice uzavřena s tím, že dosud nainstalované citybloky nahradí nové definitivně namalované čáry, dojde k vybudování nových klasických ostrůvků, aby nový povrch mohl již natrvalo sloužit provozu v této lokalitě.

„Veškeré práce i se započítanými vícepracemi vyjdou město na 2,6 milionů korun. Hotovo by mělo být do konce srpna,“ doplnil místostarosta Zdeněk Hrkal.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy