Cheb: Přepadl čerpací stanici s nožem v ruce

Chebsko: Obsluha odmítla vydat jakoukoli hotovost, čehož se zřejmě pachatel zalekl a bez jakéhokoli lupu z prostoru benzínové stanice odešel směrem k přehradě Jesenici.

dezinfekce

Dne 21. června 2017 v brzkých ranních hodinách vstoupil maskovaný pachatel do prostoru benzínové čerpací stanice v Chebu Dřenicích. Poté, co přišel k prodejnímu pultu s nožem v ruce, řekl obsluze, že se jedná o přepadení. Přepadený muž odmítl vydat jakoukoli hotovost, čehož se zřejmě pachatel zalekl a bez jakéhokoli lupu, z prostoru benzínové stanice odešel směrem k přehradě Jesenici.

V době přepadení nevznikla žádná újma na zdraví ani na majetku. Po pachateli bylo provedeno intenzivní pátrání policejními hlídkami z Chebska. Během několika hodin policisté v Chebu zjistili osobu odpovídající popisu pachatele. Poznali ho i přes skutečnost, že byl již převlečený do jiného oblečení. Policisté na místě podezřelého muže zajistili a následně se chebským kriminalistům k činu doznal.

Dnes v dopoledních hodinách si 25letý muž vyslechl obvinění ze zvlášť závažného zločinu loupeže. Kriminalisté také dnes podají podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy