Cheb: Předvánoční pohlazení přinesli žáci a učitelé ZUŠ (TV Západ)

Předvánoční pohlazení žáků a učitelů Základní umělecké školy v Chebu proběhlo v Kulturním centru Svoboda na první adventní neděli 3. prosince. Od 18 hodin se představilo jak hudební, tak výtvarné a literárně dramatické oddělení školy.

dezinfekce

Desetibodovým scénářem provázeli žáci Literárně-dramatického oddělení Valíčková a Sedláček. 

Jako první se představil publiku Smyčcový soubor Jany Cenknerové, následovaný Adamem Wildem. Žákyně 4. ročníku Literárně-dramatického oddělení Eliška Sandnerová přednesla povídku Čertík Ertík. 

Na podiu poté exceloval flétnový soubor Zdeňky Horské. Poté přednesla text Jiřího Žáčka žačka :-) sedmého ročníku Lucie Kraftová. Tři písně Vánoční roztomilost, Andělíček spí a Vánoční noc zazpívali žáci ze třídy Lenky Gaierové. 

Kulturním centrem Svoboda se pak rozeznělo Pastorale v podání Smyčcového kvartetu Miloslavy Vaníčkové. Na pódiu je poté vystřídal opět flétnový soubor s koledami.

Hlavním bodem programu byl tématický projekt Jarmily Šimčíkové Vánoce ve světě. V něm vystoupili žáci Literárně-dramatického oddělení Julia Ho, sestry Pavelcovy za klavírního doprovodu Niny Peterkové. 

Na závěr zazpíval Pěvecký sbor Kopretiny Evy Kůrkové za klavírního doprovodu Evy Klimtové lidové a vánoční koledy. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy