Cheb: Policie pátrá po ozbrojeném muži

Policisté v Karlovarském kraji pátrají po neznámém pachateli, který dnes, tedy 5. 8. 2020, přišel v dopoledních hodinách do obchodního domu v Chebu. Tam si měl vybrat vystavené zboží a následně s ním odejít bez zaplacení.

dezinfekce

V prostoru pokladen muže zadržela ostraha prodejny, na kterou poté namířil krátkou střelnou zbraň. Poté neznámý pachatel utekl a od obchodního domu odjel zřejmě osobním vozidlem bílé barvy typu pick-up s nezjištěnou registrační značkou.

Neznámý pachatel měl být vysoké hubené postavy a měl mít vlasy střižené na krátko, tzv. na ježka. Na sobě měl mít šedé triko s dlouhým rukávem, černé kalhoty a na nohou černé boty s bílou podrážkou. Přes levé rameno měl uvedený muž černou látkovou příruční tašku.

Vzhledem k tomu, že hledaný muž je ozbrojený, tak policie apeluje na veřejnost, aby se ho v žádném případě nesnažila zadržet. V případě jakýchkoliv informací k tomuto muži ihned volejte na linku 158.

Aktualizace 6.8.2020

Policisté v Karlovarském kraji stále pátrají po dvaatřicetiletém muži, který měl ve středu 5. 8. 2020 vytáhnout na ostrahu obchodního domu v Chebu krátkou střelnou zbraň.

Při pátrání po cizinci policisté spolupracují s německými kolegy. Těmi bylo potvrzeno, že se zřejmě jedná o stejného muže, který měl na území Německa páchat v posledních dnech rozsáhlou trestnou činnost.
 
Chebští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu vydírání. Na hledaného cizince byl Okresním státním zastupitelstvím v Chebu vydán předběžný souhlas se zadržením.
 
Další informace k hledané osobě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena). 
 
Policie důrazně apeluje na veřejnost, že hledaný muž může být ozbrojený a nebezpečný. V žádném případě se ho nepokoušejte zadržet. V případě jakýchkoliv informací k tomuto muži ihned volejte na linku 158.

! Aktualizace 12.8.2020 - 12:55
- belgická policie zadržela dvaatřicetiletého Němce, po kterém kvůli několika trestným činům pátrala německá i česká policie.
Zdroj: fb město Cheb


nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 05.08.2020 21:50




0 +
 

Hlavní zprávy