Cheb: Policie chytila sprejera přímo při činu

V současné době policisté z Obvodního oddělení Cheb – město řeší dva skutky sprejerství.

dezinfekce

V prvním případě dne 1. srpna 2017 policisté sdělili podezření dvacetiletému muži z Chebska ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

Trestného činu se měl muž dopustit tím, že v noci dne 13. července 2017 v Chebu postříkal fasády domů, garážové objekty, ale i dvě zaparkovaná vozidla. Svým jednáním způsobil škodu na základě odborného vyjádření stanovenou na částku převyšující 45 000 korun. 

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až jeden rok.

V druhém případě si policejní hlídka v pozdních večerních hodinách dne 1. srpna 2017 všimla na ulici Pivovarská klečícího muže u nákladové rampy jednoho z objektů. Poté, co muž spatřil policisty, rychle začal z místa odcházet a přitom něco zahodil. Policistům však dvacetiletý muž neunikl. Na místě se doznal, že měl sprejem s modrou barvou posprejovat objekt. Po svém doznání byl na místě zadržen a spreje mu byly odebrány. Muž si od policistů dne 2. srpna 2017 vyslechl podezření ze spáchání přečinu Poškození cizí věci. Věc dále šetří policisté z Chebu, kteří muže propustili ze zadržení. Vzniklá škoda nepřesáhla částku přes 5 000 korun.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až jeden rok.

prap. Bc. Daniel Dvořák

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy