Cheb: Podpořte novou knihovnu

Podpořte novou chebskou knihovnu také vy, občané! Problematikou té stávající se zabýval ateliér A69 - architekti a výsledkem je projekt, který řeší jak rekonstrukci vnitřku stávající hlavní budovy, tak i vybudování unikátní přístavby.

dezinfekce

Knihovna dnes totiž působí ve dvou objektech, není bezbariérová, má malý volný výběr knih (a tři patra skladů), nedisponuje vyhovujícím sálem pro větší akce atd.

Cílem této výzvy (pro každého nad 15 let) je získat na svou stranu také veřejnost, resp. nezůstat u toho, že si novou knihovnu snad přejí jen knihovníci. Lidé se ptají, jak jsme s přípravami stavby daleko (již úvodní koncept A69 - architekti si v soutěži Stavby Karlovarského kraje 2015 vysloužil 1. místo u odborné poroty i veřejnosti). Občané teď tedy mohou naše snažení ještě posílit.

Hlasovací akci k podpoře rozvoje Městské knihovny v Chebu jsme odstartovali na pořadu Svěráka Jana / knihovna vzala dne 6.10.2017. Nositelem hlasu č. 1 pro realizaci zmíněného projektu se tak stal právě tento úspěšný režisér a scénárista. O této akci jsme vás informovali zde.

Knihovna moc děkuje a stejně tak děkuje i za všechny další hlasy! Šance, aby rovněž tato instituce odpovídala standardům knihovny 21. století, se může zvýšit.

Podpisové archy jsou k dispozici v naší knihovně (a také se zde, vyplněné, budou shromažďovat). Pro ty, kteří se k archům nedostanou, tu je hlasovací akce - e-verze.


Zdroj: město Cheb

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy