Cheb, Ostrov: Policisté pomohli zachránit dva lidské životy

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město mají za sebou další záchranu života. V ranních hodinách dne 4. března zavolal na tísňovou linku 158 muž, který oznámil, že mu jeho známý zasílá SMS zprávy, že stojí na železničním mostě a chce skočit dolů.

dezinfekce

Trojčlenná hlídka tedy ihned vyrazila na zmíněný viadukt, kde si všimla muže, který stojí u zábradlí. Policisté přistupovali k muži, který chtěl dle zpráv skočit z mostu, velmi obezřetně, aby tak zabránili jeho dalšímu rozrušení. Jakmile to bylo možné, hlídka začala s mužem komunikovat a ten poté poodstoupil od zábradlí. Následně ho policisté zajistili, protože svým jednáním bezprostředně ohrožoval svůj život. Čtyřiadvacetiletý muž byl vyšetřen Zdravotnickou záchrannou službou. Policisté se velmi rychlým příjezdem a správným přístupem podíleli na tom, že si muž své úvahy o skoku z mostu rozmyslel.

Lidský život zachránili i policisté z Obvodního oddělení Ostrov. V neděli dne 4. března kolem 7:00 hodiny ranní přijali oznámení od 57letého muže s tím, že nalezl dopis na rozloučenou psaný jeho manželkou. Do místa bydliště ihned vyjeli policisté, kteří zjistili, že pohřešovaná žena trpí zdravotními problémy. Mobilní telefon si žena vzala s sebou, avšak ten byl již nedostupný. Manželka se mu sama po chvíli ozvala, že se nachází někde na kolejích poblíž vysokého komína. Policisté s oznamovatelem vyrazili k železnici u teplárny, kde zahlédli pohřešovanou ženu. Společně doběhli na místo a ženu z prostoru kolejiště odvedli krátce před projetím vlaku.


nprap. Zuzana Týřová
prap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 05.03.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy