Cheb: Organizační změny při parkování a vstupu do nemocnice

Věnujte pozornost změnám v areálu chebské nemocnice, které souvisejí s její rekonstrukcí. Rekonstrukce venkovních ploch by měla probíhat do konce listopadu 2021.

dezinfekce

V rámci pokračujícího postupu venkovních stavebních úprav souvisejících s rekonstrukcí nemocnice v Chebu je nezbytné podniknout kroky k zajištění bezpečnosti osob pohybujících se v areálu. Rekonstrukce komunikací omezuje prostor k parkování, pohyb těžké techniky je nebezpečím pro pacienty i personál. Dočasně tedy dochází ke změnám.

·         Jako hlavní vstup do nemocnice pro pacienty a jejich návštěvy či doprovody bude od 25. 7. 2021 sloužit vchod do budovy A. Hlavní vstup do budovy B bude zcela uzavřen.

·         V areálu budou vyznačeny koridory a trasy pro pěší. Parkování v celém areálu bude omezeno na parkoviště u budovy A, které bude vyhrazeno pro pacienty a sanitní vozy.

·         Od 1. 9. 2021 bude pro automobily uzavřen hlavní vjezd do areálu. Vyznačená objízdná trasa povede k zadní bráně.

"Rekonstrukce venkovních ploch by měla probíhat do konce listopadu 2021. O jejím ukončení Vás budeme včas informovat. Předem děkujeme všem za pochopení a trpělivost, budujeme pro Vás moderní nemocnici se zázemím," uvádí Karlovarská krajská nemocnice a.s..


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy