Cheb: Opravy Písečné i Bezejmenné jsou u konce (TV Západ)

Šest milionů korun investovalo město Cheb ze svých prostředků do další etapy oprav Písečné ulice. Od července, kdy byly opravy zahájeny, zde společnost CHEVAK Cheb a.s. opravila veřejnou vodovodní síť.

dezinfekce

"Byla dokončena povrchová úprava úseku od okružní křižovatky se silnicí Osvobození až směrem k Vesmíru, kdy došlo k povrchové úpravě komunikace, výměně obrubníků a v příštím roce by měly být opraveny chodníky," popsal místostarosta Chebu Pavel Pagáč. 

V úseku od ulice Osvobození po Dragounskou bude ještě doplněno i vodorovné dopravní značení pro vymezení parkovacího pruhu.

Další investicí v této části města byla oprava ulice Bezejmenná, kde probíhá výstavba soukromého subjektu.

"Tady nešlo jen o povrchovou úpravu, ale o celkovou rekonstrukci, včetně podkladních vrstev. I zde si CHEVAK udělal opravu vodovodní sítě, zároveň zde byla provedena přeložka nízkého napětí. Byl zde vyměněn původní povrch z betonových panelů a dnes je tam souvislá vrstva z asfaltu," dodal Pagáč.  

První část rekonstrukce provedla developerské firma Steel Efect, která v minulosti odkoupila pozemek bývalého zahradnictví od města Cheb a podmínkou prodeje byla investice do Bezejmenné ulice. Druhou část za téměř 4 miliony korun pak financovalo město.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy