Cheb: Opravy Palackého ulice vyjdou na 5,5 milionu korun (TV Západ)

V části města Chebu nad nádražím se v posledních letech investovalo do oprav komunikací. Například v Písečné, Na Hradčanech a Osvobození za 20 milionů korun nebo do Bezručovy za 5 milionů. A pokračovat se má i v následujícím období.

dezinfekce

"V oblasti kolem zimního stadionu pokračujeme dále v rekonstrukci a v opravách komunikací. Navazujeme tak na opravu Bezručovy ulice. Nyní začínáme ulici Palackého, která v úseku od Valdštejnovy ulice po ulici Novou, dostojí k velkoplošné opravě, kde se budou opravovat, rekonstruovat chodníky, samotná komunikace, která dostane novou balenou, veřejné osvětlení. Dále se pak bude navazovat, to ale již bude dělat Odbor investic, toto bude dělat Správa majetku, protože se jedná o velkoplošnou opravu, na rekonstrukci ulice Palackého od úseku Nová směrem k nádraží včetně přilehlých paneláků – ulice k panelákům. Tam se půjde do hloubky, bude se rekonstruovat kanalizace a tak dále," popsal místostarosta Chebu Jiří Černý. 

Původní rozpočtovaná cena kolem 6,5 milionu korun byla vysoutěžena o milion méně. Stavba bude zahájena 23. srpna a do konce roku má být hotovo.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy