Cheb: Mezinárodní discgolfový turnaj již zná své vítěze

Ve dnech 4. - 5. 5. 2019 proběhl v Chebu mezinárodní discgolfový turnaj v rámci zařazený do 2. ligy České asociace discgolfu. Turnaje se zúčastnilo 53 hráčů a hráček čtyř národností a ve čtyřech kategoriích.

dezinfekce

Hrálo se na chebském discgolfovém hřišti Myslivna, mezi vodním dílem a sídlištěm Skalka. Hřiště bylo na tento turnaj speciálně upravené a bylo dlouhé 1695 metrů s parem 58. V kategorii Open potvrdil svou výkonnost Kyle Giovannini (USA) se 161 hody za tři kola. Druhý byl Jakub Sýkora z DGC Praha a třetí Denis Švojgr ze Strakonic. V kategorii hráčů nad 40 let vyhrál Jiří Brožek s náhozem 162 a druhý byl Martin Malý. Oba jsou hráči týmu Ultimo.cz. Třetí byl Karel Kolář z DeGen Liberec. Ženy ovládla hráčka z nizozemského Ultrechtu Laura Nagtegaal se 197 hody. Druhá byla Zdeňka Staňková z DGC Praha a třetí Iva Špačková z Prahy. Juniory ovládl Vojtěch Šváb (Ultimo.cz) se 180 hody, druhý byl Petr Mrázek z Prahy a třetí Josef Václav Vlček z DGC Ultimo Kadaň.

O konání tohoto turnaje jsme vás informovali zde.

Caurus Egra děkuje svým dlouhodobým partnerům městu Cheb a Ultimo.cz. Dále je potřeba poděkovat pracovníkům Diecézní charity Betlém Cheb za precizní údržbu hřiště DG Myslivna Cheb.

Další mezinárodní turnaj na chebském hřišti se bude konat o víkendu 30.8–1.9. 2019 a bude to již šestý ročník Ultimo Egra Open 2019.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 19.05.2019 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy