Cheb: Město získalo dotaci na revitalizaci Městských sadů

Hlavním strategickým cílem projektu je obnova parku - Městské sady ve městě Cheb. Místem realizace je městský park se svými charakteristickými prvky (široké chodníky, lavičky, odpadkové koše, vzrostlé stromy atd.).

dezinfekce

Park obdélníkového průřezu je obklopen ze tří stran místními komunikacemi a při jižní straně pak krajskou silnicí II/606 - ulicí Vrbenského, která přechází v ulici Evropskou. Hlavní proudy se sbíhají uprostřed parku před památníkem padlým americkým vojákům. Současná vnitřní cestní síť parku je tvořena z litého popraskaného asfaltu.

Projekt umožní sjednocení a lepší uspořádání cestní sítě, výsadbu zeleně v prostoru parku, umístění nového mobiliáře, který nahradí stávající dosluhující mobiliář a také kompletní veřejné osvětlení, které zajistí bezpečný pohyb chodců.

Žádost o dotaci byla podána dne 23. 2. 2015, schválena byla v červnu 2015 a koncem srpna 2015 bude podepsána Smlouva o poskytnutí dotace. Realizace projektu potrvá do 30. 9. 2015.

Název projektu: Revitalizace parku Městské sady  

CZ. 1.09/1.2.00/88.01348

Projekt umožní sjednocení a lepší uspořádání cestní sítě, výsadbu zeleně vprostoru parku, umístění nového mobiliáře, který nahradí stávající dosluhující mobiliář a také kompletní veřejné osvětlení, které zajistí bezpečný pohyb chodců.

Cíl projektu: Hlavním strategickým cílem projektu je obnova parku-Městské sady ve městě Cheb.
Nositel projektu: Město Cheb
Výše schválené dotace: 7,935 mil. Kč
Realizace: 2015

www.cheb.cz - www.nuts2severozapad.cz - www.europa.eu

Image title


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy