Cheb: Křižovatka Pivovarská Wolkerova provizorně zprůjezdněna (TV Západ)

Důležitá křižovatka ulic Pivovarská Wolkerova v Chebu začala opět sloužit řidičům. Stalo se tak na základě dohody města s krajem, který stavbu prostřednictvím ŘSD zadal. Dopravní situace v místě je velmi komplikovaná.

dezinfekce

„Rekonstrukce silnice je od samotného začátku problematická. Vyskytlo se spoustu problémů, které se nedaly očekávat. Takže bylo potřeba na problémy reagovat a průběžně je řešit. V každém případě, na základě podnětů občanů a firem, které jsou v okolí křižovatky, silnice, jsme vyvolali jednání na kraji,“ popsal místostarosta Chebu Jiří Černý.

Už v loňském roce se při opravách zjistilo nestabilní podloží, poté došlo k úniku plynu. Nyní se aktuálně uzavřela vedlejší křižovatka Pivovarská Žižkova, kde se stala havárie vodovodního řadu. Kompletně by měla být oprava dokončena do konce října či začátku listopadu letošního roku.

Komplikace na Pivovarské ovlivnily také další opravy v okolí. Kompletní rekonstrukci Dukelské ulice město muselo odložit na příští rok. Nezačala ani první etapa oprav Zemědělské ulice v Hájích, která je podobě jako Pivovarská spojnicí z města na Jihovýchodní obchvat.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy