Cheb: Investice do školských zařízení urychlila korona (TV Západ)

Investice a opravy školských zařízení jsou každoročním prázdninovým tématem a nejinak tomu je i letos. Přesto byl letošní rok atypický, především s ohledem na uzavření škol kvůli koronavirové nákaze. V Chebu byly aktuálně dokončeny dvě investiční akce v mateřských školách.

dezinfekce

„Na Zlatém vrchu došlo k tomu, že jsme obnovili a dostali do současných požadavků hygienických standardů sociální zařízení a výdejny stravy. Celá akce byla zhruba za milion. Jednalo se o dílčí úpravy v několika třídách. Další akcí, která se přes prázdniny realizovala, byly opravy a rekonstrukce rozvodů topných těles a vytápění ve dvou pavilonech v MŠ 26. dubna,“ popsal místostarosta Chebu Miroslav Plevný. 

Zde vyšly investice města na 1,1 milionu korun. Celkový objem investic a oprav v chebských školských zařízeních zřizovaných městem byl v letošním roce běžný, ale se specifickým průběhem.

„Tak byl jiný asi v tom, že co se týkalo základních a částečně i mateřských škol tak tím, že školy byly zavřené nebo alespoň některé části škol, daly se některé akce realizovat dříve, nemuselo se čekat až na prázdniny. Ředitelé měli větší možnost a prostor pro realizaci nejen investic, které přímo koordinuje město, ale i oprav, které si realizují samy školy,“ dodal Plevný. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy