Cheb: Investice do areálu Lokomotivy pokračují přístavbou haly (TV Západ)

Na začátku července došlo k předání staveniště v chebském areálu dříve Lokomotiva, dnes FK Hvězda. Pokračovat má etapa, kdy se bude rekonstruovat část zázemí haly s gastrocentrem a vznikne přístavba šaten.

dezinfekce

„Pro šatny jsme získali dotaci jako uznatelné náklady. Celková výše realizačních peněz je 25 milionů korun. Město získalo dotaci od Ministerstva školství ve výši 15 milionů korun, která by měla být v letošním roce realizována a také na konci roku vyúčtována,“ uvedl místostarosta Chebu Michal Pospíšil.

Dojde také k odvodnění objektu i přístavby, tzn. vybudování splaškové a dešťové kanalizace s úpravou zásobování vodou. Rekonstruována bude též opěrná stěna s oplocením a příslušné komunikace a nezpevněné plochy. Chybět nebudou i terénní úpravy.

„To zázemí s gastrem je pochopitelně také pro návštěvníky a pro skupiny ke stravování, k posezení. Dojde ke změně využití, tzn., že kanceláře, které tam byly, budou přesunuty a gastrocentrum nabídne návštěvníkům pohled přímo na hrací plochu,“ dodal Pospíšil.

Projekt je financován z prostředků města Cheb a z dotačního titulu: Program Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ve výši 14 936 736 korun. Stavební práce dosahují výše 34 237 811,37 korun vč. DPH. Termín dokončení přístavby šaten je do 10. 12. 2018, rekonstrukce haly do 30. 6. 2019.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy